Voetbalkamp zomervakantie 2022

18 t/m 21 juli 2022

VOETBALKAMP

MET OVERNACHTING

ZOMERVAKANTIE

SALLANDS VOETBALKAMP

Het Sallands Voetbalkamp is een unieke ervaring voor jongens en meisjes van 9 tot en met 15 jaar, dat plaats zal vinden van 18 t/m 21 juli 2022! Tijdens het Sallands Voetbalkamp krijgen de deelnemers 4 dagen lang uitdagende trainingen in combinatie met spectaculaire outdoor activiteiten. Dag 1 start 's ochtends om 09:00 en dag 4 eindigt na de avondmaaltijd. Vier lange dagen vol voetbal en plezier! Deelname is mogelijk vanaf drie dagen.

Zomervakantie

0 +
Deelnemers gingen jou voor!

Herstvakantie

0 +
Deelnemers gingen jou voor!

Twee trainingen per dag

Dagelijks krijgen de deelnemers twee voetbaltrainingen per dag. Deze staan in de ochtend vaak in het teken van techniek- en partijvormen en in de middag wordt dit gecombineerd met zogenoemde 'fun activiteiten' in een zeer gevarieerd aanbod.

Dagelijkse maaltijden

Op het vakantiepark eten we dagelijks in het restaurant. Hier kunnen wij gebruik maken van een uitgebreid en gevarieerd aanbod van maaltijden.

Outdoor activiteiten

Voetbal is de hoofdzaak, maar door dit te combineren met outdoor activiteiten wordt de dag nog veel leuker! We gaan onder andere: vlot bouwen, boogschieten, klimmen, kano varen en nog veel!

Eigen voetbaltenue

Alle deelnemers krijgen ieder jaar een eigen voetbaltenue welke ze gedurende dag dragen. Vanzelfsprekend blijft dit tenue na afloop in bezit van de deelnemer.

Faciliteiten

De thuisbasis van de Sallandse Voetbaldagen is Summercamp Heino; de grootste groepsaccommodatie van Nederland. Naast ons eigen huisje maken we onder andere gebruik van een eigen sportveld, zwembad, sporthal en bioscoop.

Nieuwe (voetbal)vrienden

Deelnemers aan de Sallandse Voetbaldagen maken ieder jaar weer nieuwe (voetbal)vrienden met deelnemers uit alle windstreken van Nederland.

Indicatie programma met overnachting

De deelnemers worden ontvangen op Summercamp Heino, de thuisbasis van de Sallandse voetbaldagen. De dag wordt vervolgens gestart met een training, waarbij gewerkt zal worden aan de vele verschillende voetbalvaardigheden. Moe en hongerig geworden van de training zal er vervolgens in het restaurant van Summercamp geluncht worden.

Na de lunch is het tijd voor een outdoor activiteit als klimmen of vlotten bouwen. Natuurlijk staat er in de middag ook nog een tweede training op het programma in de zaal, op het sportveld van Summercamp of op het strand van het nabijgelegen recreatiemeer.

Het middagprogramma wordt afgesloten met een avondmaaltijd in het restaurant, waar veel afwisseling en diversiteit te vinden is. Rond de klok van zeven worden de deelnemers van de Sallandse voetbaldagen opgehaald en zal het avondprogramma van het Sallands Voetbalkamp starten. Voor elke avond wordt er een ander uitdagend avondprogramma op het park georganiseerd met als rode draad een geweldig FIFA-spel! Nadat het avondprogramma erop zit gaan wij richting onze slaapaccommodatie op het park, waar onder toeziend oog de gezelligheid in de kamers de lange, enerverende dag doet afsluiten. 


¹Indien u een tweede gezinslid aan wilt melden, kunt u gebruik maken van de gezinskorting van 25% over het aanmeldbedrag van het tweede kind!

²Een lengte van 1.30 m is vereist om deel te kunnen nemen aan het hoogteparcours. Wanneer uw kind kleiner is dan de desbetreffende lengte, zal een alternatieve activiteit aangeboden krijgen. Uiteraard kan hij/zij wel over het lage klimparcours. Uitdaging genoeg!

Prijzen

Onderstaand vind je alle prijzen voor de Sallandse Voetbaldagen met overnachting. Ben je op zoek naar meer informatie over de Sallandse Voetbaldagen zonder overnachting? Klik dan hier voor meer informatie.  

3 dagen

€ 217,95

25% korting bij deelname van een tweede gezinslid.

4 dagen

€ 249,95

25% korting bij deelname van een tweede gezinslid.