22 t/m 25 juli 2023

VOETBALDAGEN ZWOLLE

MET OF ZONDER OVERNACHTING

Locatie nabij Zwolle

In de eerste week van de zomervakantie wordt voor alle voetballers in de omgeving van Zwolle de Sallandse Voetbaldagen georganiseerd. Deze voetbaldagen worden gehouden van 22 t/m 25 juli 2023 en zijn zowel met als zonder overnachting. Deelname aan deze voetbaldagen is mogelijk vanaf twee dagen. Alle jongens en meisjes van 7 t/m 14 jaar kunnen hieraan deelnemen. Uniek is de combinatie met outdoor activiteiten, want tijdens deze voetbaldagen nabij Zwolle staan ook activiteiten als boogschieten, vlot bouwen, kratten stapelen en een klimparcours op het programma!

Techniektraining

.

Ervaren trainers

.

Outdooractiviteiten

.

Voetbaltenue

.

Animatie

.

Groepsaccommodatie

.

Trainingen voetbaldagen

De deelnemers uit Zwolle en omgeving krijgen dagelijks training van ervaren trainers. Deze trainingen zijn zo ingericht dat ze aansluiten bij alle verschillende leeftijdsgroepen en niveaus. Daarbij wordt zoveel mogelijk in wedstrijdvorm gespeeld met teams van hetzelfde niveau, zodat iedereen kan winnen. Dat maakt het geschikt voor zowel de fanatieke voetballers die zich echt willen verbeteren als voor voetballers die bovenal veel plezier willen maken. 

Summercamp Heino

De Sallandse Voetbaldagen worden gehouden op het terrein van Summercamp Heino, vlakbij Zwolle. Het grote terrein bevindt zich in een bosrijke omgeving en omvat onder andere een sportveld en recreatiemeer. Een ideaal terrein voor onvergetelijke voetbaldagen!  

 

Op het park is van alles te doen. Zo kunnen wij vrij gebruik maken van een bioscoop, disco, zwembad en sporthal. Ook zijn er op het nabijgelegen outdoor terrein activiteiten te doen zoals: vlot bouwen, boogschieten, kanovaren en uiteraard het spectaculaire hoogteparcours om te klimmen!

Trainingslocatie

Vier dagen voetballen net als profvoetballers. Daar hoort dan ook een goede trainingslocatie bij. Voor de meeste trainingen gaan we naar het op loopafstand gelegen sportpark “De Kampen”, de thuishaven van de plaatselijke voetbalvereniging v.v. Heino. We hebben daar de beschikking over een mooi kunstgrasveld waar we tijdens alle weersomstandigheden fantastisch kunnen trainen. Ook kunnen wij op dit sportpark gebruik maken van verschillende extra’s. Zo ligt er een schitterend 4 tegen 4 veldje, voorzien van kunstgras en omheining.