22 t/m 25 juli 2023

VOETBALDAGEN

ZONDER OVERNACHTING

ZOMERVAKANTIE

SALLANDSE VOETBALDAGEN

Bent u op zoek naar onvergetelijke voetbaldagen voor uw zoon of dochter met onder andere de hele dag voetbal gecombineerd met outdoor activiteiten? Of zoekt u als ouder een leuke manier van kinderopvang omdat u nog geen vakantie heeft? Dan zit je goed bij de Sallandse voetbaldagen van 22 t/m 25 juli 2023! Jongens en meisjes tussen de 7 en 15 jaar kunnen op deze manier de zomervakantie op een super leuke manier inluiden. Deelname is al mogelijk vanaf twee dagen.

Zomervakantie

0 +
Deelnemers gingen jou voor!

Herstvakantie

0 +
Deelnemers gingen jou voor!

Twee trainingen per dag

Dagelijks krijgen de deelnemers twee voetbaltrainingen per dag. Deze staan in de ochtend vaak in het teken van techniek- en partijvormen en in de middag wordt dit gecombineerd met zogenoemde 'fun activiteiten' in een zeer gevarieerd aanbod.

Dagelijkse maaltijden

Op het vakantiepark eten we dagelijks in het restaurant. Hier kunnen wij gebruik maken van een uitgebreid en gevarieerd aanbod van maaltijden.

Outdoor activiteiten

Voetbal is de hoofdzaak, maar door dit te combineren met outdoor activiteiten wordt de dag nog veel leuker! We gaan onder andere: vlot bouwen, boogschieten, klimmen, kano varen en nog veel!

Eigen voetbaltenue

Alle deelnemers krijgen ieder jaar een eigen voetbaltenue welke ze gedurende dag dragen. Vanzelfsprekend blijft dit tenue na afloop in bezit van de deelnemer.

Faciliteiten

De thuisbasis van de Sallandse Voetbaldagen is Summercamp Heino; de grootste groepsaccommodatie van Nederland. Naast ons eigen huisje maken we onder andere gebruik van een eigen sportveld, zwembad, sporthal en bioscoop.

Nieuwe (voetbal)vrienden

Deelnemers aan de Sallandse Voetbaldagen maken ieder jaar weer nieuwe (voetbal)vrienden met deelnemers uit alle windstreken van Nederland.

Indicatie programma zonder overnachting

Iedere ochtend komen de deelnemers naar Summercamp Heino, de thuisbasis van de Sallandse voetbaldagen. De dag wordt vervolgens gestart met een training, waarbij gewerkt zal worden aan de vele verschillende voetbalvaardigheden. Moe en hongerig geworden van de training zal er vervolgens in het restaurant van Summercamp geluncht worden.

Na de lunch is het tijd voor een outdoor activiteit als klimmen of vlotten bouwen. Natuurlijk staat er in de middag ook nog een tweede training op het programma in de zaal, op het sportveld van Summercamp of op het strand van het nabijgelegen recreatiemeer.

De dag zal altijd afgesloten worden met een avondmaaltijd in het restaurant, zodat de deelnemers rond de klok van zeven en met een volle maag opgehaald kunnen worden. Na afloop kunnen de deelnemers natuurlijk direct mee naar huis en is iedereen zonder twijfel een mooie ervaring rijker!


¹Indien u een tweede gezinslid aan wilt melden, kunt u gebruik maken van de gezinskorting van 25% over het aanmeldbedrag van het tweede kind!

²Een lengte van 1.30 m is vereist om deel te kunnen nemen aan het hoogteparcours. Wanneer uw kind kleiner is dan de desbetreffende lengte, zal een alternatieve activiteit aangeboden krijgen. Uiteraard kan hij/zij wel over het lage klimparcours. Uitdaging genoeg!

Prijzen

Onderstaand vind je alle prijzen voor de Sallandse Voetbaldagen zonder overnachting. Ben je op zoek naar meer informatie over de Sallandse Voetbaldagen met overnachting? Klik dan hier voor meer informatie.  

2 dagen

€ 134,95

3 dagen

€ 169,95

25% korting bij deelname van een tweede gezinslid.

4 dagen

€ 199,95

25% korting bij deelname van een tweede gezinslid.