22 t/m 25 juli 2024

VOETBALDAGEN OVERIJSSEL

MET OF ZONDER OVERNACHTING

Voetbaldagen Overijssel


Meedoen aan de voetbaldagen in Overijssel? Van 22 t/m 25 juli 2024 wordt dit evenement gehouden bij Summercamp Heino, gelegen tussen Zwolle en Deventer. Deze dagen staan in het teken van plezier tijdens voetbaltrainingen en outdoor activiteiten. De perfecte start van de zomervakantie voor regio Noord. Uiteraard zijn ook deelnemers uit bijvoorbeeld Gelderland, Drenthe en Groningen meer dan welkom bij dit voetbalfeest dat wordt georganiseerd door Sallandse Voetbaldagen.

Techniektraining

.

Ervaren trainers

.

Outdooractiviteiten

.

Voetbaltenue

.

Animatie

.

Groepsaccommodatie

.

Deelnemers van aan de Voetbaldagen in Overijssel gaan een groot aantal aan activiteiten doen, maar voorop staat natuurlijk voetbal! Iedere ochtend wordt na het ontbijt gestart met voetbaltrainingen op het nabijgelegen sportpark. Dagelijks staan er uitdagende vormen te wachten als afwerken, spelvormen en techniektraining. Uiteraard worden er ook veel partijvormen gespeeld, want dat is natuurlijk het leukste! Dit alles onder leiding van trainers van de Sallandse Voetbaldagen. Na de lunch in het op het park gelegen restaurant vervolgen we onze dag met outdoor activiteiten. Deelnemers aan de voetbaldagen leren onder andere vlot bouwen, gaan boogschieten en er staan verscheidene klimonderdelen op het programma! Last van hoogtevrees? Geen probleem, er zijn ook veel klimactiviteiten vlak boven de grond!


Voetbalkamp Overijssel

Deelnemers aan Voetbalkamp Overijssel gaan voor het ware vakantiegevoel in de zomervakantie. Ook Voetbalkamp Overijssel wordt gehouden van 22 t/m 25 juli 2024. In tegenstelling tot deelnemers van de Overijsselse voetbaldagen zonder overnachting is het voetbalkamp met overnachting. Dat betekent dat deelnemers extra activiteiten aangeboden krijgen, waaronder een bezoek aan het op het terrein gelegen disco, bioscoop en natuurlijk veel andere leuke activiteiten met nieuwe voetbalvrienden!


Aanmelden?

Aanmelden voor de Overijsselse voetbaldagen zonder overnachting kan al vanaf 2 dagen en is mogelijk door hier te klikken. Liever meedoen aan het Overijsselse Voetbalkamp met overnachting? Klik dan op deze link!


Summercamp Heino

De Sallandse Voetbaldagen worden gehouden op het terrein van Summercamp Heino, vlakbij Zwolle. Het grote terrein bevindt zich in een bosrijke omgeving en omvat onder andere een sportveld en recreatiemeer. Een ideaal terrein voor onvergetelijke voetbaldagen!  

 

Op het park is van alles te doen. Zo kunnen wij vrij gebruik maken van een bioscoop, disco, zwembad en sporthal. Ook zijn er op het nabijgelegen outdoor terrein activiteiten te doen zoals: vlot bouwen, boogschieten, kanovaren en uiteraard het spectaculaire hoogteparcours om te klimmen!

Trainingslocatie

Vier dagen voetballen net als profvoetballers. Daar hoort dan ook een goede trainingslocatie bij. Voor de meeste trainingen gaan we naar het op loopafstand gelegen sportpark “De Kampen”, de thuishaven van de plaatselijke voetbalvereniging v.v. Heino. We hebben daar de beschikking over een mooi kunstgrasveld waar we tijdens alle weersomstandigheden fantastisch kunnen trainen. Ook kunnen wij op dit sportpark gebruik maken van verschillende extra’s. Zo ligt er een schitterend 4 tegen 4 veldje, voorzien van kunstgras en omheining. 

Voor wie?

Voetbaldagen Overijssel wordt georganiseerd voor jongens en meisjes tussen de 7 en 14 jaar. Deelnemers hoeven niet aangesloten te zijn bij een voetbalvereniging. Als je maar van voetbal en uitdagende outdoor activiteiten houdt! Deze voetbaldagen worden deelnemers allemaal uitgedaagd op hun eigen niveau. Wil je graag bij een vriendje in? Geen probleem, daar houden we graag rekening mee!

Her Sex Debut porn videos https://pornlux.com/channel/her-sex-debut at pornlux.com. instant max immediate maximum