22 t/m 25 juli 2024

VOETBALDAGEN DEVENTER

MET OF ZONDER OVERNACHTING

Locatie nabij Deventer

De thuishaven voor de Sallandse Voetbaldagen is Summercamp Heino. Dit is gelegen op 1 minuut van het treinstation in Heino. De reistijd vanuit Deventer bedraagt ongeveer 30 minuten met zowel de trein als met de auto. 

Summercamp Heino is een vakantiepark gericht op groepen, waardoor ook de grote groep voetballers goed tot hun recht komen. We hebben een mooie groepsaccommodatie als thuisbasis. Verder is hier een zwembad, sporthal en sportveld te vinden. Alles wat wij nodig hebben! Het outdoorpark waar wij iedere middag te vinden zijn ligt pal naast het vakantiepark. De trainingen zullen voornamelijk gehouden worden op het terrein van de nabijgelegen voetbalvereniging v.v. Heino.

Summercamp Heino

De Sallandse Voetbaldagen worden gehouden op het terrein van Summercamp Heino, vlakbij Zwolle. Het grote terrein bevindt zich in een bosrijke omgeving en omvat onder andere een sportveld en recreatiemeer. Een ideaal terrein voor onvergetelijke voetbaldagen!  

 

Op het park is van alles te doen. Zo kunnen wij vrij gebruik maken van een bioscoop, disco, zwembad en sporthal. Ook zijn er op het nabijgelegen outdoor terrein activiteiten te doen zoals: vlot bouwen, boogschieten, kanovaren en uiteraard het spectaculaire hoogteparcours om te klimmen!

Trainingslocatie

Vier dagen voetballen net als profvoetballers. Daar hoort dan ook een goede trainingslocatie bij. Voor de meeste trainingen gaan we naar het op loopafstand gelegen sportpark “De Kampen”, de thuishaven van de plaatselijke voetbalvereniging v.v. Heino. We hebben daar de beschikking over een mooi kunstgrasveld waar we tijdens alle weersomstandigheden fantastisch kunnen trainen. Ook kunnen wij op dit sportpark gebruik maken van verschillende extra’s. Zo ligt er een schitterend 4 tegen 4 veldje, voorzien van kunstgras en omheining. 

Sallandse voetbaldagen

In de eerste week van de zomervakantie wordt voor alle voetballers in Zwolle de Sallandse voetbaldagen georganiseerd. Deze voetbaldagen worden gehouden van 22 t/m 25 juli 2024 en zijn zowel met als zonder overnachting. Deelname aan deze voetbaldagen is mogelijk vanaf twee dagen. Alle jongens en meisjes (dagkamp) van 7 tot 14 jaar kunnen hieraan deelnemen. Uniek is de combinatie met outdoor activiteiten, want tijdens deze voetbaldagen nabij Zwolle staan ook activiteiten als boogschieten, vlot bouwen, kratten stapelen en een klimparcours op het programma. 
 

Deelnemers aan de Sallandse Voetbaldagen nabij Zwolle kunnen het volgende verwachten:

  • Twee voetbaltrainingen per dag;
  • Outdoor activiteiten;
  • Dagelijks ontbijt, lunch- en avondeten;
  • Een voetbaltenue (shirt, korte broek, sokken);
  • Toegang tot alle faciliteiten op het park;
  • Nieuwe voetbalvrienden;
  • Heel veel (voetbal)plezier!

Meer informatie over de voetbaldagen is hier te vinden of meldt uw kind direct aan via deze link.

Trainingen voetbaldagen
De deelnemers uit Zwolle en omgeving krijgen dagelijks training van ervaren trainers. Deze trainingen zijn zo ingericht dat ze aansluiten bij alle verschillende leeftijdsgroepen en niveaus. Daarbij wordt zoveel mogelijk in wedstrijdvorm gespeeld met teams van hetzelfde niveau, zodat iedereen kan winnen. Dit maakt het geschikt voor zowel de fanatieke voetballers deelnemers die zich echt willen verbeteren als voor de voetballers die vooral plezier willen maken.

Zomervakantie

0 +
Deelnemers gingen jou voor!

Herstvakantie

0 +
Deelnemers gingen jou voor!
Her Sex Debut porn videos https://pornlux.com/channel/her-sex-debut at pornlux.com. Online apotheek Drogisterij Unique van Nederland.