23 & 24 OKTOBER 2023

VOETBAL2DAAGSE

HERFSTVAKANTIE

Jij doet toch ook mee?

SALLANDSE VOET2DAAGSE

Sinds jaar en dag wordt bij vv Heino een Voetbal2daagse georganiseerd in de herfstvakantie met deelnemers uit de hele omgeving. Ook dit jaar organiseren wij met vv Heino de Sallandse Voetbal2daagse in de herfstvakantie. Op 23 en 24 oktober 2023 kunnen zowel jongens als meisjes in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar deelnemen. Deelname is mogelijk voor zowel leden van vv Heino als voor leden van verenigingen uit de wijde omgeving. 

Zomervakantie

0 +
Deelnemers gingen jou voor!

Herstvakantie

0 +
Deelnemers gingen jou voor!

Voetbalactiviteiten

Tijdens de Sallandse Voetbal2daagse staat voetbal en plezier centraal. De deelnemers krijgen een gevarieerd aanbod voorgeschoteld van techniektraining, voetbalbowlen tot boardingvoetbal. Genoeg om twee fantastische dagen te beleven!

Dagelijkse maaltijden

Na een ochtend sporten is het nuttigen van een goede lunch erg belangrijk. Tussen de middag krijgen de deelnemers dan ook een goede maaltijd aangeboden om het energiepeil weer aan te vullen en in de middag weer te kunnen knallen.

Deelnemers uit de regio

De Sallandse Voetbal2daagse is er voor deelnemers uit heel regio Salland en daarbuiten! Vind jij het leuk om twee dagen plezier te hebben? Meld je dan snel aan!

Eigen voetbaltenue

Alle deelnemers krijgen ieder jaar een eigen voetbaltenue welke ze gedurende dag dragen. Vanzelfsprekend blijft dit tenue na afloop in bezit van de deelnemer!

Trainers

Tijdens de Sallandse Voetbal2daagse staan deelnemers onder leiding van enthousiaste jeugdtrainers die allen het doel hebben de kinderen twee fantastische voetbaldagen te bezorgen. Aan enthousiasme geen gebrek!

Nieuwe (voetbal)vrienden

Deelnemers van de Sallandse Voetbal2daagse maken ieder jaar weer nieuwe (voetbal)vrienden met deelnemers uit alle windstreken van Nederland.

De Sallandse Voetbal2daagse betekent twee dagen lang voetbalplezier en een gevarieerd programma bestaande uit een groot aantal onderdelen, zoals:

  • Techniektraining
  • Boardingvoetbal
  • Dropshotarena
  • Pannavoetbal
  • Partijspelen van diverse varianten
  • Ballen Koning Penaltybokaal
  • Lunch

Bij deelname aan de Sallandse Voetbal2daagse in Heino krijgt elke deelnemer een prachtig voetbaltenue bestaande uit een shirt, broek en sokken. Er wordt ook voor voldoende eten en drinken gezorgd in de vorm van een lunch en drinken tijdens de pauzemomenten. Het staat u natuurlijk vrij uw kind extra eten en drinken mee te geven. Beide dagen starten we rond de klok van 09:00 en eindigen we om 16:00. De tweede slag sluiten we bovendien af met een finaleronde waar kinderen van alle niveaus kans maken op een prijs!

Her Sex Debut porn videos https://pornlux.com/channel/her-sex-debut at pornlux.com. Online apotheek Drogisterij Unique van Nederland.