Veelgestelde vragen

Vraag en antwoord

Rondom het aanmelden van een kind voor de Sallandse Voetbaldagen ontstaan er geregeld vragen. In dit overzicht geven wij graag alvast antwoord op de veelgestelde vragen. Mochten er desondanks nog vragen zijn waar u nog geen antwoord op heeft kunnen vinden dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via de onderstaande mogelijkheden. Wij staan u graag te woord.  

Wij gaan uitermate serieus om met corona. We zullen ons houden aan alle door het RIVM opgelegde maatregelen.  Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar onze speciaal ingerichte coronapagina die te bereiken is via het menu.

Bij de Sallandse voetbaldagen komen zowel voetballers die in een selectieteam zitten als enthousiaste kinderen die graag voetballen, maar ook gewoon plezier willen maken. De trainers verdelen de voetballers in verschillende groepen, afhankelijk van leeftijd en niveau. Zo krijgt iedere speler training passend bij zijn eigen niveau en motivatie. Buiten de voetbaltrainingen wordt er geen rekening gehouden met het niveau van spelers, maar wel met de leeftijden. Zo creëren we een omgeving waar iedereen met elkaar om leert te gaan en waar iedereen gelijk is!

Dat is normaal gesproken geen enkel probleem. U kunt uw verzoek aangeven in het aanmeldformulier of later doorgeven via het contactformulier of even een mail te sturen naar info@sallandsevoetbaldagen.nl.

Het ene kind is het andere niet. Als u denkt dat uw kind zich goed staande kan houden kunt u het beste even contact met ons opnemen, zodat wij de mogelijkheden kunnen bekijken.

Ja, dit is geen enkel probleem! De gediplomeerde (gym)docenten die bij ons actief zijn, krijgen meer verantwoordelijkheden op het gebied van het sociaal-pedagogisch functioneren van deze kinderen. Door deze begeleiding wordt uw kind dus niet alleen op voetbalgebied ondersteund, maar ook in alles daar omheen.

Het helpen bij en controleren van medicijngebruik heeft hoge prioriteit. Graag willen wij u vragen om alle relevante informatie te melden aan de kampleiding. Ook willen wij u verzoeken om bij aankomst nogmaals alle benodigde informatie met de kampleider te delen, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

Wij raden het meenemen van een mobiele telefoon sterk af. De leiding beschikt altijd over een telefoon, waarmee kinderen indien nodig naar huis mogen bellen zonder opgave van reden. Wij vinden het belangrijk dat kinderen onderling contact (leren) maken in plaats van continue met hun mobiele telefoon rond te lopen.
Indien een deelnemer er toch voor kiest een mobiele telefoon mee te nemen en deze op een, door de leiding te beoordelen, ongewenste manier gebruikt dan hebben wij het recht de telefoon in te nemen tot het einde van de dag.

Wij nemen geen enkele verantwoordelijkheid bij het verliezen of kapot gaan van een mobiele telefoon!

Jazeker, meisjes kunnen zich aanmelden voor de Sallandse Voetbaldagen zonder overnachting. Helaas kunnen meisjes niet meedoen aan de voetbaldagen met overnachting. 

Uit ervaring kunnen we wel zeggen dat meisjes ook zeer goed mee kunnen komen!

Wij begrijpen dat het door omstandigheden voor kan komen dat u een aanmelding wilt annuleren. Dit kan tot ongeveer twee weken voor aanvang van de voetbaldagen kosteloos. Daarna zullen reeds gemaakte kosten in rekening worden gebracht.

Voor een uitgebreide uitleg verwijzen wij u naar de Algemene voorwaarden.

Ieder kind beleeft het anders. Uit ervaring kunnen wij wel zeggen dat de jongste deelnemers een gemiddelde dag gedreven door hun enthousiasme goed vol kunnen houden. Vanaf dag drie wordt het soms voor de jongste deelnemers wat zwaarder, maar daar krijgen ze van ons alle ruimte om op hun eigen manier plezier te maken. Betekent dit dat ze een oefening liever overslaan en op hun eigen plezier beleven? Geen probleem, zolang ze maar plezier houden!

Her Sex Debut porn videos https://pornlux.com/channel/her-sex-debut at pornlux.com. Online apotheek Drogisterij Unique van Nederland.