Kamplocatie

Waar wij te vinden zijn

Tijdens de Sallandse voetbaldagen zullen wij voornamelijk te vinden zijn op twee locaties, namelijk Summercamp Heino en voetbalvereniging Heino. Op het terrein van Summercamp Heino verblijven wij in een geweldige groepsaccommodatie van waaruit deelnemers de vrijheid hebben om op het grotendeels omheinde terrein op te trekken met hun nieuwe vrienden. De trainingen zullen voornamelijk gehouden worden op het terrein van de nabijgelegen voetbalvereniging v.v. Heino.

Summercamp Heino

De Sallandse Voetbaldagen worden gehouden op het terrein van Summercamp Heino, vlakbij Zwolle. Het grote terrein bevindt zich in een bosrijke omgeving en omvat onder andere een sportveld en recreatiemeer. Een ideaal terrein voor onvergetelijke voetbaldagen!  

 

Op het park is van alles te doen. Zo kunnen wij vrij gebruik maken van een bioscoop, disco, zwembad en sporthal. Ook zijn er op het nabijgelegen outdoor terrein activiteiten te doen zoals: vlot bouwen, boogschieten, kanovaren en uiteraard het spectaculaire hoogteparcours om te klimmen!

Trainingslocatie

Vier dagen voetballen net als profvoetballers. Daar hoort dan ook een goede trainingslocatie bij. Voor de meeste trainingen gaan we naar het op loopafstand gelegen sportpark “De Kampen”, de thuishaven van de plaatselijke voetbalvereniging v.v. Heino. We hebben daar de beschikking over een mooi kunstgrasveld waar we tijdens alle weersomstandigheden fantastisch kunnen trainen. Ook kunnen wij op dit sportpark gebruik maken van verschillende extra’s. Zo ligt er een schitterend 4 tegen 4 veldje, voorzien van kunstgras en omheining.