Kampactiviteiten

"Geen uitdaging te groot"

De Sallandse Voetbaldagen worden gehouden op het terrein van Summercamp Heino, vlakbij Zwolle en Deventer. Het grote terrein heeft een eigen sportveld en wordt omgeven door bos. Daarnaast is er een groot recreatiemeer met strand te vinden. Met een outdoorpark op loopafstand vol uitdagende activiteiten is het een perfecte locatie voor de Sallandse Voetbaldagen!

Spring- en klimactiviteiten

Met uitdagende activiteiten op diverse hoogten kan elke deelnemer zijn uitdaging aangaan! Haal jij de top van de klimtoren? Geniet jij op zes meter hoogte ook van het uitzicht vanaf het hoogteparcours tussen de bomen? Dan is er voor de ware hoogvliegers nog een uitdagende trapezesprong!

Schiet- en teamactiviteiten

Beheers jij de combinatie tussen concentratie, ademhaling en rust? Dan is het handboogschieten voor jou een schot in de roos! Neem jouw boogschietteam bij de hand en schiet zoveel mogelijk ballonnen kapot. Meld je aan en wordt de Robin Hood van de Sallandse Voetbaldagen!

Beach- en wateractiviteiten

Als deelnemer van de Sallandse Voetbaldagen ga jij ook het water op. Lekker zwemmen of heerlijk in de zon kano├źn. Zijn de knopen stevig genoeg voor jouw eigengemaakte vlot? Of ga jij met het team en al te water?

Slecht weer? Binnenactiviteiten!

Wij hebben altijd een slecht-weer programma achter de hand! Een extra training in de zaal of we zoeken lekker het binnenzwembad op! Wie weet draait er nog een leuke film in de bioscoop, is de disco geopend of gaan we zelf een pizza maken in de pizzatoren!

Her Sex Debut porn videos https://pornlux.com/channel/her-sex-debut at pornlux.com.