Her Sex Debut porn videos https://pornlux.com/channel/her-sex-debut at pornlux.com. books on zlibrary

Visie & Trainers

Visie & Trainers

Visie

Méér dan voetbal alleen!

Sallandse voetbaldagen gebruiken sport- en beweegactiviteiten als middel om kinderen te laten leren en ontplooien. Bij deze Sallandse voetbaldagen gaan we bezig met het verbeteren van voetbalvaardigheden, terwijl plezier centraal blijft staan. Tijdens deze dagen komen de kinderen in aanraking met niet alledaagse activiteiten. We gaan klimmen in een klimbos, kanoën, boogschieten en vlotten bouwen. Dit alles in een pedagogische, veilige omgeving en op meer gebieden dan alleen voetbal.

Wij hebben oog voor elk uniek kind dat samen met andere kinderen de uitdaging aangaat.

De trainers

Een belangrijke zorg voor Sallandse voetbaldagen is het inzetten van betrouwbare en capabele trainers. Sallandse voetbaldagen werkt daarom uitsluitend met trainers die wij kennen, goede referenties en die geruime ervaring hebben in het training geven aan de jeugd.

Trainers dienen bij te dragen aan het plezier van de deelnemers om hen onvergetelijk voetbaldagen te bezorgen. Grenzen stellen en positief stimuleren zijn daarvoor belangrijke voorwaarden.
Een positieve houding is dan ook zeer belangrijk voor spelers om zich op hun niveau te kunnen ontplooien. Of jongens wel of niet talentvol zijn, is daarom totaal onbelangrijk. Ze zullen durven uitblinken doordat de trainers:

  • Training geven met passie;
  • Enthousiasme en fanatisme uitstralen, een feestje bouwen;
  • Hard werken altijd belonen en stimuleren;
  • Positief coachen;
  • Actieve houding/bezig zijn met de training;
  • Stem verheffen bij (mooie) doelpunten, acties, het tonen van lef en bij het tonen van werklust!

Om trainers te leren werken volgens de visie en waarden van Sallandse voetbaldagen nemen zij deel aan een interne opleiding. Daarin worden ze zowel pedagogisch als didactisch geschoold, zodat kinderen een optimale, consequente begeleiding kunnen verwachten.