Her Sex Debut porn videos https://pornlux.com/channel/her-sex-debut at pornlux.com.

Buurtverenigingen testpagina

Start de zomervakantie met voetbal en outdoor activiteiten

Wil jij de zomervakantie ook sportief beginnen? Dan worden voor jou de Voetbaldagen in Heino georganiseerd. Vier dagen lang voetbaltrainingen, spelvormen en outdoor activiteiten maakt Voetbalkamp Heino een uniek kamp voor zowel de fanatieke jongens en meisjes tussen de 7 en 13 jaar die zichzelf echt willen verbeteren als voor enthousiaste deelnemers die vooral op zoek zijn naar plezier met (nieuwe) voetbalvrienden.

De thuisbasis voor dit voetbalkamp is Summercamp Heino. Naast dat we daar een groepsaccommodatie hebben, maken we daar ook gebruik van het grote sportveld, de sporthal en het zwembad. De meeste trainingen worden afgewerkt op het op loopafstand gelegen sportpark van voetbalvereniging Heino. We hebben daar de beschikking over een mooi kunstgrasveld waar alle deelnemers op hun eigen niveau kunnen werken aan voetbalvaardigheden zoals: aannemen, verdedigen, schieten en dribbelen. Deze vaardigheden trainen wij zoveel mogelijk in wedstrijdvormen.

Tussen de voetbalactiviteiten door gaan we naar het bij Summercamp Heino gelegen outdoorpark. Dit park ligt midden in het bos en heeft een eigen recreatiemeer met strand en daar aangrenzend een groot grasveld waar gevoetbald kan worden. Op het terrein zijn diverse outdoor activiteiten aanwezig, zoals het spectaculaire touwbanenparcours, vlot bouwen, boogschieten en nog veel meer.
Voor meer informatie of aanmelden verwijzen wij u naar onze website: www.voetbalkampheino.nl

Heb jij ons bedrijfsfilmpje van de Voetbaldagen in 2016 al gezien?