Het Sallands Voetbalkamp

Het Sallands Voetbalkamp is een unieke ervaring voor jongens en meisjes van 9 t/m 14 jaar, dat plaats zal vinden van 21 t/m 24 juli 2021! Tijdens het Sallands Voetbalkamp krijgen de deelnemers 4 dagen uitdagende trainingen in combinatie met spectaculaire outdoor activiteiten. Dag 1 start ’s ochtends om 09:00 en dag 4 eindigt na de avondmaaltijd. Vier lange dagen vol voetbal en plezier!

Het Sallands Voetbalkamp zal plaatsvinden op het grootste recreatiepark van Nederland, waar plezier, (voetbal)activiteiten en vriendschap centraal staan. De deelnemers ontvangen tijdens dit Sallands Voetbalkamp:

  • Een voetbaltenue (shirt, korte broek, sokken);
  • Twee voetbaltrainingen per dag;
  • Outdoor activiteiten;
  • Dagelijks ontbijt, lunch en avondeten;
  • Toegang tot alle faciliteiten op het park;
  • Nieuwe voetbalvrienden;
  • Heel veel (voetbal)plezier!

Voor slechts €179,95 is uw zoon/dochter een onvergetelijke ervaring rijker! Aanmelden kan hier.

¹Een lengte van 1.30 m is vereist om deel te kunnen nemen aan het hoogteparcours. Wanneer uw kind kleiner is dan de desbetreffende lengte, zal uw kind een alternatieve activiteit aangeboden krijgen. Uiteraard kan hij/zij wel over het lage klimparcours. Uitdaging genoeg!


Hoe ziet een dag eruit?

Sallands Voetbalkamp vindt plaats op Summercamp Heino, de thuisbasis van deze dagen. De dag wordt iedere ochtend gestart met een goed ontbijt in het restaurant op het park. Na dit veelzijdige ontbijt gaan we richting voetbalvereniging v.v. Heino, waar we elke ochtend starten met een training gericht op verschillende voetbalvaardigheden. Moe en hongerig geworden van de training zal er vervolgens in het restaurant van Summercamp geluncht worden.

Na de lunch is het tijd voor een outdoor activiteit als klimmen, boogschieten of vlotten bouwen. Natuurlijk staat er in de middag ook nog een tweede training op het programma in de zaal, op het sportveld van Summercamp of op het strand van het nabijgelegen recreatiemeer.

Nadat de deelnemers hun grenzen hebben opgezocht, samengewerkt hebben en plezier gemaakt, is het tijd voor uitgebreid avondeten in het restaurant. Wanneer de deelnemers weer op energie zijn gekomen hebben de deelnemers tijd om samen plezier te maken op het grootste recreatiepark van Nederland. Deelnemers krijgen daar een aanvullend avondprogramma aangeboden, maar er is ook tijd voor vrije tijd om het echte vakantiegevoel te beleven. Zo kunnen ze even ontspannen uitbuiken in de bioscoop, naar de kermis of met zijn allen het overdekte zwembad in. Ook is er tijd om los te gaan in de disco, waar ze in contact kunnen komen met andere (inter)nationale kinderen van diverse zomergroepen, of je terug te trekken in onze groepsaccommodatie om je voor te bereiden op de dag van morgen.

Na afloop kunnen de deelnemers direct mee naar huis, en is iedereen een mooie ervaring rijker!

 

Instagram