21 t/m 24 juli 2021

VOETBALDAGEN ZWOLLE

MET OF ZONDER OVERNACHTING

 
In de eerste week van de zomervakantie wordt voor alle voetballers in Zwolle de Sallandse voetbaldagen georganiseerd. Deze voetbaldagen worden gehouden van 21 t/m 24 juli 2021 en zijn zowel met als zonder overnachting. Deelname aan deze voetbaldagen is mogelijk vanaf twee dagen. Alle jongens en meisjes van 7 tot 14 jaar kunnen hieraan deelnemen. Uniek is de combinatie met outdoor activiteiten, want tijdens deze voetbaldagen nabij Zwolle staan ook activiteiten als boogschieten, vlot bouwen, kratten stapelen en een klimparcours op het programma.
Deelnemers aan de Sallandse Voetbaldagen nabij Zwolle kunnen het volgende verwachten:
  • Twee voetbaltrainingen per dag;
  • Outdoor activiteiten;
  • Dagelijks lunch en avondeten;
  • Een voetbaltenue (shirt, korte broek, sokken);
  • Toegang tot alle faciliteiten op het park;
  • Nieuwe voetbalvrienden;
  • Heel veel (voetbal)plezier!
Meer informatie over de voetbaldagen is hier te vinden of meldt uw kind direct aan via deze link. Zwolsche voetbaldagen

Trainingen voetbaldagen

De deelnemers uit Zwolle en omgeving krijgen dagelijks training van ervaren trainers. Deze trainingen zijn zo ingericht dat ze aansluiten bij alle verschillende leeftijdsgroepen en niveaus. Daarbij wordt zoveel mogelijk in wedstrijdvorm gespeeld met teams van hetzelfde niveau, zodat iedereen kan winnen. Dit maakt het geschikt voor zowel de fanatieke voetballers deelnemers die zich echt willen verbeteren als voor de voetballers die vooral plezier willen maken.

Locatie nabij Zwolle

De thuishaven voor de Sallandse voetbaldagen is Summercamp Heino. Dit is gelegen op 1 minuut van het treinstation in Heino. De reistijd vanuit Zwolle bedraagt ongeveer 15 minuten met de auto. Summercamp Heino is een vakantiepark voor groepen. Hier hebben wij een mooie groepsaccommodatie als thuisbasis. Verder is hier een zwembad, sporthal en sportveld te vinden. Het outdoorpark waar wij iedere middag te vinden zijn ligt pal naast het vakantiepark.