Sallandse voetbaldagen zomervakantie

Bent u op zoek naar onvergetelijke voetbaldagen voor uw zoon of dochter met onder andere de hele dag voetbal gecombineerd met outdoor activiteiten? Of zoekt u als ouder een leuke manier van kinderopvang omdat u nog geen vakantie heeft? Dan zit je goed bij de Sallandse voetbaldagen van 21 t/m 24 juli 2021! Jongens en meisjes tussen de 7 en 14 jaar kunnen op deze manier de zomervakantie op een super leuke manier inluiden. Deelname is al mogelijk vanaf twee dagen. Wat zit er in het pakket:

  • Twee voetbaltrainingen per dag;
  • Outdoor activiteiten;
  • Dagelijks lunch en avondeten;
  • Een voetbaltenue (shirt, korte broek, sokken);
  • Toegang tot alle faciliteiten op het park;
  • Nieuwe voetbalvrienden;
  • Heel veel (voetbal)plezier!

Voor slechts €154,95,- geeft u uw kind¹ op voor vier dagen lang voetbalplezier! Aanmelden kan hier.

Indien uw zoon of dochter door bijvoorbeeld vakantie twee dagen of drie dagen kan deelnemen is dat natuurlijk ook mogelijk.

Een goed tenue in de juiste maat vinden wij belangrijk en bieden daarom elk jaar weer een pasmoment aan. Indien u uw kind na het pasmoment aanmeldt doen wij ons uiterste best om op tijd een tenue te regelen, maar kunnen wij dit niet meer garanderen.

Bekijkt u hier de foto’s van de Sallandse voetbaldagen in 2017. 

¹Indien u een tweede gezinslid aan wilt melden, kunt u gebruik maken van de gezinskorting van 25% over het aanmeldbedrag van het tweede kind!
²Een lengte van 1.30 m is vereist om deel te kunnen nemen aan het hoogteparcours. Wanneer uw kind kleiner is dan de desbetreffende lengte, zal uw kind een alternatieve activiteit aangeboden krijgen. Uiteraard kan hij/zij wel over het lage klimparcours. Uitdaging genoeg!

Het programma

Iedere ochtend komen de deelnemers naar Summercamp Heino, de thuisbasis van de Sallandse voetbaldagen. De dag wordt vervolgens gestart met een training, waarbij gewerkt zal worden aan de vele verschillende voetbalvaardigheden. Moe en hongerig geworden van de training zal er vervolgens in het restaurant van Summercamp geluncht worden.

Na de lunch is het tijd voor een outdooractiviteit als klimmen of vlotten bouwen. Natuurlijk staat er in de middag ook nog een tweede training op het programma in de zaal, op het sportveld van Summercamp of op het strand van het nabijgelegen recreatiemeer.

De dag zal altijd afgesloten worden met een avondmaaltijd in het restaurant, zodat de deelnemers rond de klok van zeven en met een volle maag opgehaald kunnen worden. Na afloop kunnen de deelnemers natuurlijk direct mee naar huis en is iedereen zonder twijfel een mooie ervaring rijker!

website-banner-1


Instagram