Voetbaldagen Overijssel

Meedoen aan de voetbaldagen in Overijssel? Van 21 t/m 24 juli 2021 wordt dit evenement gehouden bij Summercamp Heino, gelegen tussen Zwolle en Deventer. Deze dagen staan in het teken van plezier tijdens voetbaltrainingen en outdooractiviteiten. De perfecte start van de zomervakantie voor regio Noord. Uiteraard zijn ook deelnemers uit bijvoorbeeld Gelderland, Drenthe en Groningen meer dan welkom bij dit voetbalfeest dat wordt georganiseerd door Sallandse Voetbaldagen.

Activiteiten Voetbaldagen Overijssel

Deelnemers van aan de Voetbaldagen in Overijssel gaan een groot aantal aan activiteiten doen, maar voorop staat natuurlijk voetbal! Iedere ochtend wordt na het ontbijt gestart met voetbaltrainingen op het nabijgelegen sportpark. Dagelijks staan er uitdagende vormen te wachten als afwerken, spelvormen en techniektraining. Uiteraard worden er ook veel partijvormen gespeeld, want dat is natuurlijk het leukste! Dit alles onder leiding van trainers van de Sallandse Voetbaldagen.

Na de lunch in het op het park gelegen restaurant vervolgen we onze dag met outdooractiviteiten. Deelnemers aan de voetbaldagen leren onder andere vlot bouwen, gaan boogschieten en er staan verscheidene klimonderdelen op het programma! Last van hoogtevrees? Geen probleem, er zijn ook veel klimactiviteiten vlak boven de grond!

Voor wie?

Voetbaldagen Overijssel wordt georganiseerd voor jongens en meisjes tussen de 7 en 14 jaar. Deelnemers hoeven niet aangesloten te zijn bij een voetbalvereniging. Als je maar van voetbal en uitdagende outdooractiviteiten houdt! Deze voetbaldagen worden deelnemers allemaal uitgedaagd op hun eigen niveau. Wil je graag bij een vriendje in? Geen probleem, daar houden we graag rekening mee!

Voetbalkamp Overijssel

Deelnemers aan Voetbalkamp Overijssel gaan voor het ware vakantiegevoel aan de start van de zomervakantie. Ook Voetbalkamp Overijssel wordt gehouden van 21 t/m 24 juli 2021. In tegenstelling tot deelnemers aan de Overijsselse voetbaldagen zonder overnachting is het voetbalkamp met overnachting. Dat betekent dat deelnemers extra activiteiten aangeboden krijgen, waaronder een bezoek aan het op het terrein gelegen disco, bioscoop en natuurlijk veel andere leuke activiteiten met nieuwe voetbalvrienden!

Aanmelden?

Aanmelden voor de Overijsselse Voetbaldagen zonder overnachting kan al vanaf 2 dagen en is mogelijk door hier te klikken. Liever meedoen aan het Overijssels Voetbalkamp met overnachting? Klik dan op deze link!

Instagram