Voetbaldagen Deventer

Wil jij de zomervakantie starten met voetbal gecombineerd met outdoor activiteiten? In de buurt van Deventer (Raalte, Zwolle, Heino) worden de Sallandse voetbaldagen georganiseerd. De voetbaldagen worden gehouden van 21 t/m 24 juli 2021 en iedereen vanaf 7 jaar is welkom. Aan de editie zonder overnachting kan deelgenomen worden vanaf 2 dagen. Blijf jij liever slapen op het grootste groepsaccommodatiepark van Nederland? Dan is het voetbalkamp met overnachting iets voor jou! Deze dagen worden ook gehouden van 2 t/m 5 augustus. Alle jongens en meisjes van 9 tot 14 jaar kunnen hieraan deelnemen. Uniek is de combinatie met outdoor activiteiten, want tijdens deze voetbaldagen staan ook activiteiten als boogschieten, vlot bouwen, kratten stapelen en een klimparcours op het programma.

Deelnemers aan de Sallandse voetbaldagen nabij Zwolle kunnen het volgende verwachten:

  • Twee voetbaltrainingen per dag;
  • Outdoor activiteiten;
  • Dagelijks lunch en avondeten;
  • Een voetbaltenue (shirt, korte broek, sokken);
  • Toegang tot alle faciliteiten op het park;
  • Nieuwe voetbalvrienden;
  • Heel veel (voetbal)plezier!

Klik hier om aan te melden aan het voetbalkamp met overnachting en klik hier voor de voetbaldagen zonder overnachting.

Zwolsche voetbaldagen

Trainingen voetbaldagen Deventer

De deelnemers uit de buurt van Deventer en omgeving krijgen dagelijks training van ervaren trainers. De oefeningen worden afgestemd op de deelnemers en sluiten daarom altijd aan bij de verschillende niveaus en leeftijdsgroepen. Partij- en wedstrijdvormen vormen een belangrijke onderdeel van de trainingen en deze worden zo ingericht dat iedereen kan winnen! Door dit format zijn de Sallandse Voetbaldagen geschikt voor zowel fanatieke voetballers die zich naast plezier maken echt willen verbeteren als voor voetballers die vooral komen om plezier te maken met (nieuwe) voetbalvrienden.

Locatie nabij Deventer

De Sallandse voetbaldagen hebben als thuisbasis Summercamp Heino. Dit is gelegen op 1 minuut van het treinstation. De reistijd vanuit Deventer is 20 tot 25 minuten met de auto. Vanuit Zwolle is dit slechts 15 minuten.

Summercamp Heino is een vakantiepark voor groepen. Hier hebben wij een mooie groepsaccommodatie als thuisbasis. Verder is hier een zwembad, sporthal en sportveld te vinden. Het outdoorpark waar wij iedere middag te vinden zijn ligt pal naast het vakantiepark.

 

Instagram