Sallandse voetbaldagen27881252863_710581653e_o-1

De Sallandse voetbaldagen worden dit jaar van 25 t/m 28 juli 2018 georganiseerd. Deze voetbaldagen zijn voor iedereen toegankelijk.

Om onvergetelijke voetbaldagen te organiseren, is gekozen voor Summercamp Heino als thuisbasis. Nergens anders worden zoveel faciliteiten aangeboden als op Summercamp, waardoor wij deelnemers plezier kunnen bieden op zowel voetbalgebied als met het doen van onder andere meerdere outdoor activiteiten.

Sallandse voetbaldagen is het initiatief van Jordy Boerdijk en Eelko Strijtveen. Alweer zes jaar geleden waren zij mede verantwoordelijk voor de opzet van het zeer succesvolle Voetbal2daagse Heino (zie foto’s) in de herfstvakantie. In de zomervakantie van 2018 staat de derde editie van de Sallandse voetbaldagen op de agenda. Witbalk


27881244833_5d44ccbec5_o
Eelko 
is in 2014 afgestudeerd aan Hogeschool Windesheim in de richting Human Movement and Sports. Inmiddels is hij als gymdocent werkzaam in het voortgezet speciaal onderwijs, met leerlingen die gedrags- en psychiatrische problemen hebben, en is hij trainer/coach binnen een scholingstraject gericht is op veilig sportklimaat en sociale competentievergroting bij leerlingen.

Binnen voetbalvereniging Heino is Eelko betrokken bij verschillende nationale en internationale voetbalkampen en is hij inmiddels negen jaar gediplomeerd selectietrainer. Na jaren trainer te zijn geweest van v.v. Heino D1 & C1 is Eelko inmiddels verantwoordelijk voor het technisch beleid van v.v. Heino voor de D- en C-jeugd.

Bij Summercamp Heino is Eelko acht jaar outdoorinstructeur geweest en was hij verantwoordelijk voor diverse outdooractiviteiten.Witbalk


Witbalk27881244833_5d44ccbec5_o

Ook Jordy is al 12 jaar actief als trainer en heeft ervaring in het begeleiden en training gegeven aan kinderen vanaf de mini’s bij de voetbalschool tot aan pubers in de C-jeugd. Op dit moment is Jordy al jaren trainer van v.v. Heino JO13-1. Net als Eelko is ook Jordy al jaren in het bezit van het diploma UEFA C | Trainer-Coach III Jeugd. Naast zijn ervaring als trainer heeft Jordy veel ervaring opgedaan tijdens zijn opleiding op de Katholieke Pabo, gericht op het lesgeven binnen het basisonderwijs.

Jordy is inmiddels ook al elf jaar werkzaam als outdoorinstructeur bij Summercamp Heino.

Witbalk


Facebook
Facebook
Instagram