Verblijfs- en trainingslocatie

Tijdens de Sallandse voetbaldagen zullen wij voornamelijk te vinden zijn op twee locaties, namelijk Summercamp Heino en voetbalvereniging Heino. Op het terrein van Summercamp Heino verblijven wij in een geweldige groepsaccommodatie van waaruit deelnemers de vrijheid hebben om op het grotendeels omheinde terrein op te trekken met hun nieuwe vrienden. De trainingen zullen voornamelijk gehouden worden op het terrein van de nabijgelegen voetbalvereniging v.v. Heino.

Summercamp Heino

Sallandse voetbaldagen wordt gehouden op het terrein van Summercamp Heino, vlakbij Zwolle. Het grote terrein bevindt zich in een bosrijke omgeving en omvat een sportveld en meertje om te zwemmen. Een ideaal terrein voor een onvergetelijke voetbaldagen!

Op het park is van alles te doen. Zo kunnen wij als Voetbalkamp Heino vrij gebruik maken van de bioscoop, disco, zwembad en sporthal. Ook zijn er diverse outdoor activiteiten mogelijk zoals vlot bouwen, boogschieten, kanovaren en uiteraard het spectaculair touwbanenparcours. Wat wil een kind nog meer…?

 


De trainingslocatie

Vier dagen voetballen net als profvoetballers. Daar hoort dan ook een goede trainingslocatie bij. Voor de meeste trainingen gaan we naar het op loopafstand gelegen sportpark “De Kampen”, de thuishaven van de plaatselijke voetbalvereniging v.v. Heino. We hebben daar de beschikking over een mooi kunstgrasveld waar we tijdens alle weersomstandigheden fantastisch kunnen trainen. Ook kunnen wij op dit sportpark gebruik maken van verschillende extra’s. Zo ligt er sinds kort een schitterend 4 tegen 4 veldje, voorzien van kunstgras en omheining.

Instagram